نقد و بررسی شیر خشک بیومیل ۱ فاسبل
شیر مادر بهترین روش تغذیه برای شیرخواران است. شیر خشک بیومیل ۱ فاسبل حاوی پروتئین با کیفیت و مرغوبیت بالا و با استفاده از فناوری اختلاط خشک (Dry Mixing) تهیه شده است. از آنجایی که در این روش مواد اولیه به شکل خشک مخلوط میشوند و هیچگونه حرارتی نمیبینند، اسیدهای آمینه طبیعی موجود در مواد اولیه در طول فرآیند تولید تنها یک بار خشک می شوند در نتیجه پروتئین این محصول با کیفیت و مرغوبیت بالا، رشد و نمو بهینه شیرخوار را تضمین میکند. در این روش ویتامین ها در طول تولید بر خلاف روش اختلاط مایع (Wet Mixing) حرارت داده نمی شوند، لذا کیفیت ویتامین در این سطح از ویژگی های محصولات بهداشت کار است.
از ویژگی های شیر خشک بیومیل ۱ فاسبل می توان به موارد زیر اشاره کرد
حاوی اسیدهای چرب AA و DHA با مقادیر بالا جهت تقویت ضریب هوشی و قدرت حل مسئله شیرخوار در آینده و تکامل بهتر سلول های شبکیه چشم
تامین کامل نیازهای تغذیه ای شیرخوار در زمینه انرژی، پروتئین، اسیدهای چرب، مواد معدنی و ویتامینها
رعایت نسبت ۶۰ به ۴۰ وی پروتئین به کازئین مطابق با گلدن استاندارد (شیر مادر) در کلیه ردههای سنی
نسبت ایده آل امگا ۶ به امگا ۳ جهت رشد بهینه ارگان ها به ویژه تکامل سیستم عصبی و شبکیه چشم
حلالیت ایده آل در زمان آماده سازی و طعم و بوی کاملا طبیعی و مطلوب و نزدیک به شیر مادر
امکان ادامه دادن شیردهی با شیر مادر به دلیل عدم استفاده از شیرین کننده ها
حاوی مواد مغذی نیمه ضروری مانند کولین، تورین، اینوزیتول و ال-کارنیتین
ویژگی های شیر خشک بیومیل ۱ فاسبل
حاوی امگا ۳ و امگا ۶ جهت رشد بهینه ارگان ها به ویژه تکامل سیستم عصبی و شبکیه چشم
غنی شده با AA و DHA جهت تقویت و تکامل سیستم مغزی، بینایی و ایمنی کودک
دارای طعم و بوی کاملا طبیعی و مطلوب و نزدیک به شیر مادر
بدون ساکارز و گلوتن مناسب استفاده بیماران سلیاکی
پذیرش بالای گوارشی در شیرخواران
غنی شده با آهن
ترکیبات شیر خشک بیومیل ۱ فاسبل
لاکتوز، روغنهای گیاهی، وی پروتئین فاقد مواد معدنی، شیر چربی گرفته شده، مواد معدنی، ویتامینها، لسیتین، کولین بی تارترات، تورین، اینوزیتول و ال-کارنیتین، DHA، AA
چطور مصرف کنیم
پس از شستن دست ها، شیشه شیر و لوازم آن را در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و تا زمان استفاده محفوظ نگهدارید.
آب آشامیدنی سالم را بجوشانید و بگذارید تا دمای حدود تا ۴۰ درجه سانتی گراد (۱۰۴ درجه فارنهایت) خنک شود. حدود ۳/۲ مقدار لازم از آب ولرم را در شیشه شیرخوری بریزید.
به تعداد لازم (دقیقا مطابق جدول تغذیه)، با پیمانه داخل قوطی، پودر بیومیل ۱ را اضافه کرده، در آن را بسته و آن را خوب تکان دهید تا کاملا حل شود. باقی مانده آب را به شیشه اضافه کرده و دوباره تکان دهید.
پس از تغذیه، شیر را کاملا تخلیه نمایید، سپس شیشه شیرخوری، سرپوش شیشه و پستانک را به خوبی بشویید.
لطفا دقت کنید
هنگام شیر دادن نوزاد را در آغوش بگیرید چرا که رها کردن شیرخوار به حال خود در هنگام شیرخوردن می تواند باعث خفگی شود.
آب نجوشیده، شیشه شیر نجوشیده و یا تهیه شیر با غلظت نادرست می تواند فرزند شما را بیمار سازد.
شیر را در مایکروفر گرم نکنید زیرا ممکن است بعضی نقاط آن زیاد داغ شوند و باعث سوختگی شوند.
جهت حفظ کیفیت ویتامین ها و پروتئین ها از آب با دمای ۴۰ درجه سانتی گراد استفاده نمایید.
بعد از هر بار مصرف باقی مانده شیر داخل شیشه را دور بریزید.
شیر آماده شده را ظرف مدت ۱ ساعت مصرف نمایید.
فقط از پیمانه داخل قوطی استفاده کنید.
شرایط نگهداری
محتویات قوطی بازشده حداکثر تا ۴ هفته قابل مصرف می باشد.
پودر را در جای خشک و خنک و بیرون از یخچال قرار دهید.
در قوطی را بعد از هربار مصرف محکم ببندید.
جدول ترکیبات شیر خشک بیومیل ۱ فاسبل
ارزش غذایی
میانگین محتویات
واحد
در هر۱۰۰ گرم
در هر ۱۰۰ کیلو کالری
میانگین محتویات
واحد
در هر۱۰۰ گرم
در هر ۱۰۰ میلی لیتر
پروتئین
g
۱۲٫۳
۲٫۳۸
منگنز
mcg
۳۶
۷
چربی
g
۲۸٫۲
۵٫۴۳
ید
mcg
۷۸
۱۵
کربوهیدرات
g
۵۳٫۹
۱۰٫۳۹
سلنیوم
mcg
۱۰٫۴
۲٫۰۱
رطوبت
g
۲٫۶
–
تاورین
mg
۵۵
۱۰٫۶۱
مواد معدنی
g
۳
۰٫۵۹
کولین
mg
۵۰
۹٫۶۹
انرژی
kcal
۵۱۹
۱۰۰
اینوزیتول
mg
۵۰
۹٫۶۹
لینولئیک اسید
mg
۴۵۳۸
۸۷۴
ال-کارنیتین
mg
۹
۱٫۶۵
آلفا لینولئیک اسید
mg
۴۵۱
۸۷
ویتامین ها
AA
mg
۸۰
۱۵۴
ویتامین A
IU
۲۰۰۱
۳۸۵٫۶۱
DHA
mg
۴۷
۹
ویتامین B1
mcg
۴۰۹
۷۸٫۸۱
مواد معدنی
ویتامین B2
mcg
۸۱۴
۱۵۶٫۸۳
سدیم
mg
۱۸۹
۳۶
ویتامین B6
mcg
۳۲۷
۶۳٫۰۱
پتاسیم
mg
۶۰۶
۱۱۷
ویتامین B12
mcg
۱
۰٫۲۰
کلسیم
mg
۴۷۲
۹۱
ویتامین B3 (نیاسین)
mcg
۳۰۴۵
۵۸۶٫۷۰
کلراید
mg
۳۷۲
۷۲
ویتامین C
mg
۸۵
۱۶٫۳۸
فسفر
mg
۲۸۹
۵۶
ویتامین D3
IU
۳۱۹
۶۱٫۴۴
منیزیم
mg
۴۵
۸٫۹۷
ویتامین E
IU
۶
۱٫۱۶
آهن
mg
۸
۸٫۶۷
ویتامین B7 (بیوتین)
mcg
۱۲
۲٫۳۱
روی
mg
۴
۰٫۷۷
ویتامین K1
mcg
۳۶
۶٫۹۵
کوپر
mcg
۴۱۴
۸۰
ویتامین B9 (فولیک اسید)
mcg
۹۱
۱۷٫۵۴
ویتامین B5 (پانتوتنیک اسید)
mcg
۳۱۸۲
۶۱۳٫۱۰
هنوز نظر کاربری وارد نشده است