نقد و بررسی شیر خشک سوپرامیل ۲
شیر مادر بهترین غذا برای کودکان است، زمانیکه با فقدان کامل یا عدم کفایت شیر مادر روبرو باشیم، سوپرامیل ۲ جایگزین عالی برای شیر مادر است. شیر خشک سوپرامیل ۲ از شیر تازه گاو تهیه شده که فرمولاسیون آن بر اساس ترکیبات شیر مادر است.
سوپرامیل ۲ با دارا بودن پره بیوتیکهای FOS و GOS در مقادیر بهینه و بالا موجب تقویت سیستم ایمنی نوزاد میشود. پره بیوتیکها در کاهش بروز آلرژی و تسهیل انتقال مواد در روده موثر هستند.
حاوی اسیدهای چرب AA و DHA با مقادیر بالا جهت تقویت ضریب هوشی و قدرت حل مسئله شیرخوار در آینده و تکامل بهتر سلولهای شبکیه چشم
این محصول با ۵ نوع نوکلئوتید موجود در شیر مادر غنی شده است. نوکلئوتیدها تامینکننده اجزای DNA و RNA بوده که جزیی از تمامی سلولهای بدن هستند. نوکلئوتیدها برای انتقال انرژی در بدن ضروری هستند. علاوه بر این در سلامت و ترمیم دیواره رودهای تخریب شده در اثر اسهال یا سو تغذیه موثرند. سوپرامیل دارای مواد مغذی نیمه ضروری شامل ال-کارنیتین، تورین، کولین و اینوزیتول است.
سوپرامیل محصولی فاقد گلوتن بوده و بیماران سلیاکی نیز میتوانند از این محصول استفاده کنند.
نسبت ۶۰ به ۴۰ وی پروتئین به کازئین مطابق گلدن استاندارد (شیر مادر) در سوپرامیل ۱ و ۲ و ۳ رعایت شده است.
از لحاظ ظاهری سوپرامیل طعم و بوی طبیعی و مطلوب را بعد از آمادهسازی ایجاد مینماید و در زمان آمادهسازی به راحتی در آب حل میشود.
کیفیت پروتئینها و ویتامینهای سوپرامیل آن را در رده شیر خشکهای فوق پیشرفته قرار میدهد که با دارا بودن بالاترین ارزش بیولوژیک این امکان را فراهم میآورند که از حداقل مقدار پروتئین (که نزدیکتر به محتوای پروتئین شیر مادر است) در فرمولاسیون آن استفاده شود و بار کلیوی غیر ضروری را به کلیههای نوزاد تحمیل نکند.
ویژگی های شیر خشک سوپرامیل ۲
غنیشده با AA و DHA جهت تقویت ضریب هوشی و تکامل سیستم مغزی، بینایی و ایمنی کودک
تامین تمامی نیازهای شیرخوار شامل: انرژی، پروتئین، اسیدهای چرب ضروری و مواد معدنی
حاوی پره بیوتیکهای FOS و GOS جهت تقویت سیستم ایمنی نوزاد و کاهش بروز آلرژی
فاقد ساکارز و گلوتن (مناسب برای استفاده بیماران سلیاکی)
حاوی نوکلئوتیدها برای انتقال انرژی در بدن
پذیرش بالای گوارشی در شیرخواران
دارای طعم و بوی طبیعی و مطلوب
ترکیبات شیر خشک سوپرامیل ۲
لاکتوز، روغنهای گیاهی، شیر چربی گرفته شده، وی پروتئین فاقد مواد معدنی، مالتو دکسترین، گالاکتو- الیگو ساکارید (GOS)، فروکتو- الیگو ساکارید (FOS)، نوکلئوتیدها، مواد معدنی، لسیتین، ویتامینها، کولین بی تارترات، تورین، اینوزیتول و ال-کارنیتین
چطور مصرف کنیم
۱- پس از شستن دستها، شیشه شیر و لوازم آن را در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. و تا زمان استفاده محفوظ نگهدارید.
۲- آب آشامیدنی سالم را بجوشانید و بگذارید تا دمای حدود ۴۰ درجه سانتیگراد (۱۰۴ درجه فارنهایت) خنک شود. حدود ۳/۲ مقدار لازم از آب ولرم را در شیشه شیرخوری بریزید.
۳- به تعداد لازم (دقیقا مطابق جدول تغذیه)، با پیمانه داخل قوطی، پودر سوپرامیل ۲ را اضافه کرده، در آن را بسته و آن را خوب تکان دهید تا کاملا حل شود. باقیمانده آب را به شیشه اضافه کرده و دوباره تکان دهید.
۴- پس از تغذیه، شیر را کاملا تخلیه نمایید، سپس شیشه شیرخوری، سرپوش شیشه و پستانک را به خوبی بشویید.
شرایط نگهداری
محتویات قوطی بازشده حداکثر تا ۴ هفته قابل مصرف است.
پودر را در جای خشک و خنک و بیرون از یخچال قرار دهید.
در قوطی را بعد از هربار مصرف محکم ببندید.
راهنمای تغذیه
دقیقا روش تهیه غذایی شرح داده شده را دنبال کنید.
سن کودک
دفعات تغذیه با شیر در روز
تهیه شیشه شیر
پیمانه سر صاف سوپرامیل ۲
آب (میلیلیتر)
ماه ششم به بعد
۵
۷
۲۱۰
از ۷ ماهگی یک وعده دیگر شیر را با یک وعدهی غذایی حاوی مخلوطی از میوه، غلات یا سبزیجات و یا مخلوط ماهی و گوشت با برنج یا غلات جایگزین نمایید.
بکارگیری روش تهیه نامناسب و یا استفاده از آب و بطری غیر استریل میتواند روی سلامتی کودک شما تاثیرگذار باشد.
بعد از ۶ ماهگی یک وعده غذایی را با غذای کمکی حاوی غلات مانند بیومیل سرآل جایگزین نمایید.
پیش از تصمیمگیری برای استفاده از شیر خشک با پزشک خود مشورت کنید.
هرگونه تغییر در اندازه و روش مصرف تنها منوط به نظر پزشک است.
برای نوزادان کمتر از ۶ ماه استفاده نشود.
جدول ترکیبات شیر خشک سوپرامیل ۲
ارزش غذایی
درهر ۱۰۰ کیلوکالری
درهر ۱۰۰ میلیلیتر
درهر۱۰۰ گرم
واحد
میانگین محتویات
درهر ۱۰۰ میلیلیتر
درهر ۱۰۰ کیلوکالری
درهر۱۰۰ گرم
واحد
میانگین محتویات
۱۰۰
۴۱۸
۶۷٫۷۶
۲۸۳٫۶
۴۹۱
۲۰۵۵
Kcal
kj
Energy
Vitamins
۲٫۵۹
۱٫۷۵
۱۲٫۷
g
Protein
۳۳۸
۲۲۸٫۵
۱۶۵۶
IU
Vitamin A
۴٫۷۶
۳٫۲۳
۲۳٫۴
g
fat
۵۳
۳۶
۲۶۱
IU
Vitamin D3
۷۶۷
۵۱۹
۳۷۶۱
mg
Linoleic acid
۱٫۵
۰٫۹۶
۷
IU
Vitamin E
۷۶
۵۱٫۶۱
۳۷۴
mg
Alpha -Linoleic acid
۱۳
۹
۶۵
mg
Vitamin C
۱۰
۱۰
۱۰
–
Omga6/omega3
۴۷۱
۳۱۸٫۵
۲۳۰۸
mcg
Niacin )B3(
۱۷٫۳
۱۱٫۷
۸۵
mg
AA
۵۱۰
۳۴۵٫۴
۲۵۰۳
mcg
Pantothenic Acid )B5(
۱۰٫۴
۷
۵۱
mg
DHA
۷۲
۴۸٫۴
۳۵۱
mcg
Vitamin B1
۱۱٫۹
۸٫۱
۵۸٫۴
g
Carbohydrates
۱۵۰
۱۰۱٫۵
۷۳۶
mcg
Vitamin B2
۰٫۴۴
۰٫۳
۲٫۲
g
prebiotics
۵۷
۳۸٫۸
۲۸۱
mcg
Vitamin B6
۰٫۰۴
۰٫۰۳
۰٫۲۲
g
FOS
۰٫۲
۰٫۱۴
۱
mcg
Vitamin B12
۰٫۴۰
۰٫۲۷
۱٫۹۸
g
GOS
۶
۴٫۱۴
۳۰
mcg
Vitamin K1
–
–
۲٫۵
g
moisture
۱۴
۹٫۴
۶۸
mcg
Folic Acid )B9(
۰٫۶۰
۰٫۴۱
۳٫۰
g
Minerals
۲٫۲
۱٫۵۲
۱۱
mcg
Biotin )B7(
۴۰
۲۶٫۷۷
۱۹۴
mg
Sodium
۴٫۲۸
۲٫۹
۲۱٫۰
mg
nucleotids
۱۲۷
۸۵٫۸۴
۶۲۲
mg
Potassium
۱٫۴۳
۰٫۹۹
۷٫۱۶
mg
-۵’cytidine
۷۸
۵۲٫۶
۳۸۱
mg
Chloride
۱٫۰۲
۰٫۷
۵
mg
-۵’uridine
۹۰
۶۰٫۸۶
۴۴۱
mg
Calcium
۰٫۱۹
۰٫۱۳
۰٫۹۶
mg
-۵’ guanidine
۶۱
۴۱٫۴
۳۰۰
mg
Phosphorus
۰٫۵۹
۰٫۴
۲٫۹۴
mg
-۵’ inosine
۱٫۴۷
۱٫۴۷
۱٫۴۷
–
Ca/p
۰٫۹۷
۰٫۶۷
۴٫۸۴
mg
-۵’ adenosine
۹
۵٫۸
۴۲
mg
Magnesium
۱۰٫۹
۷٫۴۵
۵۴
mg
Taurine
۱٫۵
۰٫۹۶
۷
mg
Iron
۱٫۶
۱٫۱
۸
mg
L-carnitine
۰٫۸
۰٫۵۵
۴
mg
Zinc
۹٫۰
۶٫۰۷
۴۴
mg
Choline
۷۰
۴۷٫۴۷
۳۴۴
mcg
Copper
۹٫۰
۶٫۰۷
۴۴
mg
Inositol
۶
۴٫۱۴
۳۰
mcg
Manganese
۱۲
۸٫۲۸
۶۰
mcg
Iodine
۲
۱٫۶۵
۱۲
mcg
Selenium
هنوز نظر کاربری وارد نشده است