نقد و بررسی قطره خوراکی سوپرمینت باریج اسانس
۱- اثر ضد نفخ :
اثر ضد نفخ نعنا قطره خوراکی سوپرمینت باریج اسانس کاملا شناخته شده است. اگر چه مکانیسم دقیق این اثر مشخص نشده؛ اما احتمالا به علت شل شدن اسفنکتر تحتانی مری و کاهش فشار گاز در معده است. به بیان دیگر اسانس نعنا باعث شل شدن اسفنکتر تحتانی مری و برابر شدن فشار داخل معده با فشار داخل مری می شود.
۲- اثر آنتی اسپاسمودیک:
مکانیسم اثرات آنتی اسپاسمودیک اسانس نعنا مشخص شده است. محققین معتقدند توانایی اسانس نعنا در مهار انقباضات عضلات صاف ایزوله به علت مهار ورود کلسیم به داخل سلولهای عضلانی است و اثرات بالینی اسانس نعنا در درمان علایم سندروم روده تحریک پذیر از جمله درد و ناراحتی شکم را به مهار انقباض بیش از حد عضلات صاف روده و در نتیجه اعاده تون عضلانی مناسب نسبت میدهند.
۳- مهار تکثیر هلیکوباکتر پیلوری:
براساس نتایج تحقیقات انجام شده، اسانس نعنا (Spearmint) و ترکیبات آن تکثیر سوشهای حساس و سوشهای مقاوم هلیکوباکتر پیلوری (H. Pylori) و استافیلوکوک طلایی(S. Aureus) را مهار میکنند. با توجه به نقش هلیکوباکتر پیلوری در ایجاد التهاب و زخم معده و دوازدهه، مهار رشد آن اهمیت بسزایی دارد.
نفخ معده چیست ؟
نفخ یک احساس شخصی است و در این حالت شکم بزرگتر از حالت طبیعی احساس میشود. بنابراین نفخ علامتی است وابسته به احساس ناراحتی در شکم. در مقابل؛ اتساع شکم یافته فیزیکی است که در معاینه توسط پزشک مشخص میشود و شکم واقعا بزرگتر از حالت طبیعی است. نفخ و اتساع شکم ممکن است به علت افزایش مقدار گاز در شکم باشد اما علتهای دیگری نیز وجود دارند.
ویژگی های قطره خوراکی سوپرمینت باریج اسانس
آنتی اسپاسمودیک، ضد درد و درمان علایم سندرم روده تحریک پذیر
مهار تکثیر هلیکوباکتر پیلوری
درمان سوء هاضمه
تقویت معده
ضد نفخ
ترکیبات
کارون، متیل استات
بر اساس وجود ۱۵-۱۱ کارون در هر میلی لیتر فرآورده
چطور مصرف کنیم
۲۰ قطره از فرآورده با کمی آب مخلوط و بعد از هر وعده غذای اصلی میل شود.
لطفا دقت کنید
بلافاصله پس از مصرف، در ظرف را محکم ببندید و دور از نور، در دمای ۳۰-۱۵ درجه سانتیگراد
نگهداری نمایید.
دور از دسترس اطفال نگهداری شود.
موارد منع مصرف
قطره خوراکی سوپرمینت در مبتلایان به انسداد مجاری کیسه صفرا کوله سیستیت و بیماری
شدید کبد ممنوع است.
مصرف فرآوردههای حاوی نعنا در بیمارانی که از قبل به سوزش سر دل مبتلا بودهاند بایستی با
احتیاط صورت گیرد.
بیماران مبتلا به ریفلاکس مروی – معدی بایستی از مصرف فرآوردههای حاوی نعنا اجتناب نمایند.
بهتر است مبتلایان به سنگ کیسه صفرا در مصرف فرآوردههای حاوی نعنا احتیاط نمایند.
مصرف در دوران بارداری و شیردهی
در صورت مصرف در دوران بارداری و شیردهی عوارض خاصی در انتظار نیست.
هنوز نظر کاربری وارد نشده است